Единственият изход е оставка на това мнозинство, за да се

...
Единственият изход е оставка на това мнозинство, за да се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Единственият изход е оставка на това мнозинство

Единственият излаз е оставка на това болшинство, с цел да се успокои страната. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Това, което се видя през днешния ден, е най-унизителното положение на българския парламент, откогато той съществува. Големият въпрос е диктатурата, която постановат. За пет мин. без изявления за следващ път предадоха българския национаен интерес ”, добави Нинова.

„ Събарянето на паметника е нелегално и би трябвало да бъде спряно. Продължава варварското заличаване на паметника. Отрязаните елементи на паметника стоят долу, на плочките. Някой би трябвало да носи наказателна отговорност за това ”, сподели още Нинова.

" Обръщаме се към Борисов, Кирил Петков, Христо Иванов, това ли ви е евроатлантическият живот в България? Това ли е европейски парламент? Това са главните виновници да се случи това, което видяхте през днешния ден. За нас това е налагане на тирания на болшинството, пълзящ фашизъм. Ние не можем да участваме в това, което видяхте ", уточни Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР