Единствените зелени площи в района на улица Перуника в Кючука,

...
Единствените зелени площи в района на улица Перуника в Кючука,
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Зелените площи на ул. „Перуника” са паркоместа, водач дори си е бетонирал такова

Единствените зелени площи в региона на улица „ Перуника ” в Кючука, освен че не се поддържат, само че и са се трансформирали в паркоместа. За това алармира четец на TrafficNews.bg ,  като съгласно него би трябвало да се постановат наказания и да има повече внимание от градските управляващи.
Прочетете още
В непосредственост до улицата има една детска площадка, за която разказахме през миналата седмица – към нея има няколко изоставени здания, а децата би трябвало да преминат през тях, с цел да играят. Именно това разсънва безпокойствие в жителите на региона, защото се основава причина за случай.  Статията предизвика и различен гражданин, съгласно който това не е единственият проблем в региона.

„ Това въпреки всичко е единствената зелена повърхност в целия регион, като се има в поради бързото застрояване на квартала в резултат на ремонта на Модър- Царевец и неналичието на различни места за децата. Буквално върху зелените площи, някой си е построил паркомясто от бетони детайли за персонални потребности на своя автомобил, а много от хората непрекъснато си стопират колите вътре в градинката. Бих желал посредством вас да попитаме общината, какви са и желанията за стопанисване на тревните площи и за какво не се подържа нищо, вместо да се построи прелестно място за хората в квартала се занемарява и не подържа ”, възмущава се той.



Пловдивчанинът споделя и за самоинициативно построена сграда, която в следствие е била бутната, само че останките от нея към момента не са разчистени и терена придобива тип на бунище.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР