Единствената оцеляла жертва на Удушвача с библейския колан“ проговори за

...
Единствената оцеляла жертва на Удушвача с библейския колан“ проговори за
Коментари Харесай

Единственият оцелял от „Удушвача с библейския колан“ говори, след като студенти помогнаха за разрешаването на неразрешения случай: „Няма причина да съм жив“

Единствената оживяла жертва на „ Удушвача с библейския колан “ проговори за първи път на гимназиален преподавател от Тенеси - чиито възпитаници помогнаха да се разкрие 40-годишната тайнственост на убийството.

Оцелелият, разпознат единствено като „ L “, беше атакуван от Джери Джонс при започване на 1980 година, умрял водач на камион, който следователите в този момент считат, че може да е виновен за поредност от неразкрити убийства през това десетилетие, известно като червенокосите убийства.

За първи път след нападението си преди съвсем четири десетилетия тя седна с учителя по социология в гимназията Елизабеттън Алекс Кембъл, с цел да приказва за претърпяното от нея в подкаста Murder 101.

„ Няма причина да съм жива, с изключение на положителният Господ да ме остави да пребивавам “, сподели тя на Кембъл в подкаста на iHeartRadio в извънреден клип, получен от The Post.

Бабата сподели, че е съумяла да излезе напред единствено тъй като е знаела, че това ще „ избави живота на дамите “.

Оцелялата даже не знаеше,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР