Единствената от малките партии в управлението, която вкара евродепутати -

...
Единствената от малките партии в управлението, която вкара евродепутати -
Коментари Харесай

ВМРО ще иска преглед на коалиционното споразумение

Единствената от дребните партии в ръководството, която вкара евродепутати - Вътрешна македонска революционна организация, ще изиска обзор на управническото съглашение, разгласи пред БНР в неделя Искрен Веселинов, заместник-председател на партията и на парламентарната група " Обединени патриоти ".

" Смятам, че това е обикновено. Ние сме по средата на мандата и в случай че нещо не върви, би трябвало да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите. Това е първото, което би трябвало да се направи и всичко оттова насетне ще последва естествено ", сподели той в изявление за " Неделя 150 ".

Веселинов дефинира като " логически " резултата на Вътрешна македонска революционна организация на европейските избори, " като резултат от работата, която партията свърши в Народното събрание и ръководството ".

По думите на депутата повода за съществуването на формата " Обединени патриоти " е била да се извади Движение за права и свободи от властта.

Веселинов сподели още, че единодушие в по този начин наречената " дребна коалиция " няма от есента на предходната година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР