Единсон Кавани и Неймар най-после коментираха конфликта, който възникна между

...
Единсон Кавани и Неймар най-после коментираха конфликта, който възникна между
Коментари Харесай

Кавани и Неймар стоплиха отношенията и нападнаха медиите

Единсон Кавани и Неймар най-сетне разясниха спора, който породи сред тях преди десетина дни. Двете звезди на " Пари Сен Жермен " се сдърпаха обществено кой да извърши дузпа в мача от френското състезание против " Олимпик " Лион.

Въпросната обстановка породи редица спекулации по отношение на бъдещето на уругваеца и взаимоотношенията в съблекалнята на парижани.

При снощната гръмка победа на ПСЖ с 3:0 над " Байерн " Мюнхен Кавани и Неймар демонстрираха на терена, че спорът е зад тила им. След края на мача бразилецът даже упрекна медиите за целия звук. Уругваецът пък увери, че всички в тима са като едно семейство.

" Измислят доста истории, приказват доста. Приказват за неща, за които нямат визия, пробват се да влязат в съблекалнята ни и популяризират неща, които просто не съществуват. Както и да е, всичко е наред ", разяснява Неймар.

А Кавани добави: " Всички сме разнообразни и можем да имаме друг метод на живот. Когато обаче сме на терена, всички работим дружно, като семейство, което има една цел - тимът да побеждава. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР