Единна европейска платформа от днес дава актуална информация какви мерки

...
Единна европейска платформа от днес дава актуална информация какви мерки
Коментари Харесай

ЕК пусна платформа за безопасно планиране на пътувания и почивки

Единна европейска платформа от през днешния ден дава настояща информация какви ограничения работят във всяка страна в Европейски Съюз в деня, в който общността стартира последователното обновяване на свободното придвижване и туризъм. Интернет платформа " Re-open EU " дава информация в действително време за границите, наличния превоз, пътни ограничавания, публично здраве и ограничения за сигурност, настоящи на територията на съответната страна като отдалеченост или носене на маски, както и практическа информация за пасажерите. "

" Европейският съюз и всички негови страни-членки възнамеряват безвредно отваряне на Европа след всеобщото затваряне на граници поради ковид. Въпреки че опазването на публичното здраве остава наш приоритет, ние желаеме всички да се любуват на своите ваканции и отпуски, да се съберат още веднъж със фамилиите и приятелите си, и да могат свободно да пътуват, без значение от задачата на тези пътувания. Този интерактивен инструмент ви дава информацията, която ви е нужна, с цел да планирате решително своите пътувания и почивки в Европа, като в същото време да останете здрави и в сигурност. Информацията се актуализира постоянно и, за ваше улеснение, е налична на 24 езика. ", разясняват от Европейска комисия на началната страница на новата платформа.

Платформата обновява непрестанно информацията от Комисията и страните-членки по едно и също време. В нея е вградена и интерактивна карта, където, при изписване на съответната страна излиза незабавно в обобщение набор от потребна информация като настоящи защитни ограничения, телефони за помощ, национални уеб сайтове за следене на обстановката с ковид и така нататък Информацията е налична на 24 езика.

Прави усещане, че в картата отсъства информация за Обединеното кралство. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР