Единият от обявилите гладна стачка протестиращ беше откаран в болница.

...
Единият от обявилите гладна стачка протестиращ беше откаран в болница.
Коментари Харесай

Откараха в болница обявилият гладна стачка от петък протестиращ

Единият от обявилите гладна стачка протестиращ беше откаран в болница. Това е 58-годишният Владимир Генов, който стачкува в палатката си пред Министерския съвет. От 31 юли, петък, той гладува в символ на недоволството си против държавното управление - не пие вода или течности, не приема храна.
Днес обаче положението му се влошило и останалите протестиращи в палатковия лагер на площад " Независимост " съумели да го убедят най-малко да пие вода и да извикат Спешна помощ, съобщи Българска национална телевизия.
“Очакваме всеки миг да изпадне в кома и се надяваме това да не се случи сега, в който спи. Прегледан е от доктор, предизвестени сме, само че той категорично декларира, че не желае да търси никаква помощ и да не бъде лекуван в никакво здравно заведение, което е изключено, несъмнено, само че това е невероятно, само че е заявил даже това в писмен тип “, споделиха малко по-рано хората от палатките пред Министерския съвет.
Рано сутринта пред Българска национална телевизия той самият сподели, че е доста изнемощял и може да се изправя единствено в случай че се придържа за палатката. В понеделник е бил прегледан от медици, които открили, че кръвната му захар пада.
Генов работи в Италия от 17 години, имал и личен бизнес, само че се върнал, тъй като е отчаян от институциите. Затова взе участие в митингите и е оповестил гладната стачка. Вижте историята му тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР