Единият от обвинените в двойното убийство край Негован Пламен Шляпашки

...
Единият от обвинените в двойното убийство край Негован Пламен Шляпашки
Коментари Харесай

Жената на един касапите от Негован проговори и разкри страшно неща! ВИДЕО

Единият от упрекнатите в двойното ликвидиране край Негован Пламен Шляпашки е татко на две деца и е живеел със фамилията си в столичния квартал "Дружба ". Съпругата му Нели за първи път разяснява бруталните дейности на мъжа й..

Изплуваха имената на убийците на Йордан и Марияна в Негован

Пламен Шляпашки
Оказва се, че Пламен е женен, с две деца. Според жена му е изхранвал напълно фамилията от работата си в Техническия университет.

Първи СНИМКИ на жестоките убийци, разфасовали труповете на Йордан и Марияна
"Грижеше се за фамилията си. Само той работеше. Разчитахме на него.Той (синът им) ми е със слухов уред, каката е на 16 години. Какво да кажа повече? Просто съм потресена ", сподели дамата на похитителя пред Bulgaria ON AIR.


От думите ѝ излиза наяве, че не е знаела за неговите проекти, а за случилото се е схванала през вчерашния ден в 11 часа.

"Полицаите дръпнаха щерка ми. Аз се прибрах в 12:30 часа, бях с него на открито. В осем и половина се прибрахме ", добави дамата.

Шокиращи и гнусни детайлности за извращението с разчленените трупове

"Той нищо повече не ми сподели ", добави тя.

По данни на прокуратурата първо е станало ясно кои са двамата похитители, а чак по-късно се е стигнало до имената на жертвите, чиито тела бяха открити преди 11 дни, разчленени в бидони в язовира край Негован.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР