Единият от четиримата обвинени за обира на 350 хил. лв.

...
Единият от четиримата обвинени за обира на 350 хил. лв.
Коментари Харесай

Обирджия на механджията в Банско поиска да излезе от ареста заради дървеници

Единият от четиримата упрекнати за обира на 350 хиляди лева и 200 грама злато от къща в Банско, през днешния ден се оплака, че в ареста го налазили дървеници.

Жечо Белясин, Марио Рангелов, Борислав Севдин и Венцислав Стоилов бяха задържани преди десетина дни за крупната кражба на 8 март към 20 ч. от вкъщи на притежателя на кръчма в Банско, до момента в който той чествал в заведението.

Апашите пристигнали в Банско с автомобил, който се водил на името на умряло лице. Двама от тях следили някой да не се появи, а другите двама се качили по улука на втория етаж и откраднали парите и златото от сейф в една от стаите на предприемача. След това крадците изоставили автомобила, с който пристигнали, а плячката натоварили в различен, който качили на Пътна помощ и напуснали зимния курорт.

Районният съд в Разлог остави четиримата в ареста, само че трима от тях - Белясин, Рангелов и Севдин апелираха определението през днешния ден пред Окръжните магистрати, като желаеха по-лека мярка.

" Не съм направил закононарушението. При обиска в дома ми беше открит газов револвер, който е на жена ми, още от 2006 година, както и радиостанция и патрони. Тя е ловджия. Искам по-лека мярка, тъй като в ареста съм изяден от дървеници. Получих алергия, подух се. Искате ли да ви покажа ", оплака се Жечо Белясин и предложи на съда да покаже ухапванията. " Не, ние виждаме ", дадоха отговор трите съдийки, само че Жечо подвигна тениската си и сподели голия си тил и гърди, завъртайки се няколко пъти. Белясин е обвиняем по други две каузи на Специализирания углавен съд за грабежи.

И тримата обвинени споделиха, че не са направили кражбата, само че тричленен състав на Окръжния съд в Благоевград удостовери определение на Районен съд- Разлог, за най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР