Единият от автомобилите е бил с неработещ фар и това

...
Единият от автомобилите е бил с неработещ фар и това
Коментари Харесай

Двама от пострадалите при инцидента край Две Могили са в тежко състояние

Единият от колите е бил с неработещ фар и това е подвело другия участник в злополуката

Тежката злополука на пътя Русе - Бяла въпреки всичко се е разминала без жертва, само че със седем души в болница. Първоначалната информация, подадена от полицията, бе за умрял лидер на БМВ-то, само че след това се оказа, че всички участници в случая са живи. Единият от водачите не е бил открит в автомобила и по тази причина изначало екипите са помислили, че е изхвръкнал при удара, написа

Катастрофата е станала сред двата разклона на Две могили. БМВ с русенска регистрация с мъж и жена се е движило към Бяла, когато на прав сектор с позволено изпреварване след разклона за с. Екзарх Йосиф, се е блъснал челно с лек автомобил „ Форд “ с австрийска регистрация, в който са пътували петима българи.

Единият от колите е бил с неработещ фар и това е заблудило другия участник. При удара двете коли са изхвръкнали отвън пътя. Наложило се е част от хората да бъдат извадени благодарение на пожарникарите, които са били изпратени на място дружно с полицията и три коли за спешна помощ на Спешна помощ.

В болница са откарани в началото петимата души от форда и брачната половинка на лидера на БМВ-то. Впоследствие той също се е почувствал зле и също е превозен до болничното заведение в Русе. Двама от ранените са в тежко положение. Причините за злополуката се обясняват.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР