Единичен случай или постоянно нападение от хлебарки във витрините на

...
Единичен случай или постоянно нападение от хлебарки във витрините на
Коментари Харесай

Хлебарка налази топлата витрина на Т-Маркет в Изгрев. Супермаркета: Има проблем с инсталацията

Единичен случай или непрекъснато нахлуване от хлебарки във витрините на Т-Маркет в квартал Изгрев? Отговорът на този въпрос потресе четец на TrafficNews, който алармира до медията с видеоматериал, отнасящ се точно за този проблем.
Прочетете още
Мъжът е посетил магазина, намиращ се в квартал Изгрев на ул. „ Герлово ” с концепцията да закупи вечеря от топлата витрина на магаина, само че уви- той твърди, че се е натъкнал на разочароваща панорама, която незабавно е документирал.

От изпратения видеоматериал до медията ни се вижда по какъв начин хлебарка свободно лази из вътрешната част на витрината,  цялостна с подготвена храна. Озадачен от обстановката той е  отправил въпрос към личния състав дали това се случва непрекъснато, като по думите му те умерено отвръщат, че обстановката е постоянно виждана.

TrafficNews  потърси за коментар веригата магазини. От там те обявиха, че незабавно е почнала инспекция и не са осведомени с различен подобен случай, както твърди личният състав. Те прибавиха още, че в обекта все още има механически проблем с инсталацията, за който проблем към този момент са взети нужните ограничения.

Медията ни разгласява целият отговор на Т-Маркет:

Във връзка със снимано видео в обект T MARKET намиращ се на адрес  Пловдив, ж.к. Изгрев, ул. Герлово, част от верига магазини, ръководени от „ Максима България “ ЕООД:

В обекта все още има механически проблем с инсталацията, за който са осведомени всички наранени лица. Незабавно са взети нужните ограничения за спазването на процедурите по програмата за самоконтрол и положителни индустриални и хигиенични практики - направено е генерално разчистване на обекта и стерилизация на контактните с храни повърхности; Поставени капаци на сифоните; Препаратът дал резистентност  е заменен от препарат с друга дейна съставка; Поставени са нови мониторингови точки за хлебарки, с цел да има своевременна информация за положението на обекта; Технически отдел ще предприеме нужните ремонтни действия при забележимите недостатъци.

Съгласно политиката ни за битка с вредителите, във всеки наш обект профилирана външна компания прави профилактичен обзор 1 път в месеца, а при сигнал до 24 часа.

„ Максима България “  ЕООД цени спокойствието и комфорта на своите клиенти и работи непрекъснато за възстановяване на своята активност.

Видео: 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР