Единайсет деца на възраст от 1 до 15 години бяха

...
Единайсет деца на възраст от 1 до 15 години бяха
Коментари Харесай

Освободиха 11 деца от бордей в САЩ

Единайсет деца на възраст от 1 до 15 години бяха освободени от срутен коптор, държан от почитатели на "екстремистка " идеология в щата Ню Мексико, Съединени американски щати, заяви локалната полиция, представена от Франс прес.

Арестувани са двама мъже, открити дружно с децата "в най-лошите условия и бедност, каквито съм виждал ", уточни чиновник на реда.

Операцията бе подхваната в границите на следствие за отвличането на тригодишно дете преди месеци, осведоми службата на шерифа в локалния окръг Таос.

Миналата година 39-годишният Сирадж Уахадж от Джонсбъро в щата Джорджия бе упрекнат в похищение на детето си, което не е открито от този момент, припомня организацията.

При интервенцията в селцето Амалия, Ню Мексико, на 3 август Уахадж и различен мъж на име Лукас Мортен били открити дружно с три дами и 11 деца в "тясна каравана, вкопана в земята, покрита с найлон, без вода, канализация и ток ". Всички приличали на "бежанци от третия свят ", нямали храна, нито прясна вода, били боси, немити и облечени единствено с мръсни парцали. Мъжете били въоръжени с щурмова пушка АР-15 и четири револвера.

Срещу Мортен е повдигнато обвиняване в укривателство на дезертьор от закона, а Уахадж е задържан като обвинен в похищение. Предстои да бъдат разпитани трите дами, евентуално майки на децата, прибавя Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР