Единадесетокласниците от ПГИ Иван Илиев“ влязоха в ролята на банкери,

...
Единадесетокласниците от ПГИ Иван Илиев“ влязоха в ролята на банкери,
Коментари Харесай

Ученици от ПГИ „Иван Илиев“-Благоевград влязоха в ролята на банкери и счетоводители

Единадесетокласниците от ПГИ „ Иван Илиев “ влязоха в ролята на банкери, счетоводители, търговски и рекламни сътрудници в панаира на учебно-тренировъчните компании.

Под мотото „ Учене посредством деяние “ единадесетокласниците на ПГИ „ Иван Илиев “, Благоевград показаха своята практическа подготовка посредством проява на добитите умения за водене на бизнес договаряния и подписване на търговски покупко-продажби в XIII панаир на учебно-тренировъчните компании.

„ Днес ще имате опцията да се изявите в ролята на мениджъри, търговски представители, рекламни сътрудници, счетоводители и това ще бъде вашата генерална подготовка за присъединяване ви в Международния панаир на учебно-тренировъчните предприятия в Пловдив, където, уверена съм, ще впечатлите комисията освен с подготовката и представянето си, само че с доброволческите начинания, които организирахте и показахте, че сте обществено ангажирани младежи “, обърна се към единадесетокласниците шефът Ася Бояджиев-Пенкова и благодари на участниците, родителите и учителите.

Участниците в учебно-тренировъчната компания осъществиха обществена идея „ Да спасим пчелите и планета Земя! ”. Разработиха четири просветителни книжки: „ 21 забавни обстоятелството, които не всеки знае “, „ 21 изгоди от пчелите “, „ 21 метода да спасим пчелите “ и „ 21 медоносни растения “. Числото 21 не бе определено инцидентно: 21 e магическо

число за пчелите. Излюпват се от яйцето за 21 дни, 21 работят вътре в кошера и 21 дни летят и събират нектар.

С сегашното събитие бе сложено и началото на акцията по приема на възпитаници в VIII клас. Важно е да се означи, че за идната образователна 2024/2025 година с изключение на одобрените паралелки в специалностите „ Икономическа информатика “, „ Оперативно счетоводство “, „ Икономика и мениджмънт “, в ПГИ „ Иван Илиев започва образование по новата за региона компетентност „ Съдебна администрация “ по специалност „ Съдебен чиновник “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР