Единадесет души бяха арестувани на пропалестинска демонстрация в централен Лондон,

...
Единадесет души бяха арестувани на пропалестинска демонстрация в централен Лондон,
Коментари Харесай

Единадесет души бяха арестувани на пропалестински марш в Лондон, докато войната в Газа бумти на

Единадесет души бяха задържани на пропалестинска проява в централен Лондон, до момента в който към 200 000 и 250 000 души се спуснаха в столицата.

Арестите бяха за поредност от хипотетични закононарушения, в това число подбудителство към расова ненавист, съмнение в поддръжка на незаконна организация по отношение на афиш и нахлуване над чиновници на незабавна помощ. Протестиращите се срещнаха в южната част на Парк Лейн, държейки транспаранти, призоваващи за „ преустановяване на огъня в този момент “ и скандиращи „ Свободна, свободна Палестина “, преди да тръгнат към несъмнено място покрай израелското посолство, където щяха да бъдат изнесени речи.

Сред ораторите бяха някогашният водач на лейбъристите Джереми Корбин и палестинският дипломат в Обединеното кралство Хусам Зомлот, които и двамата приканиха за правдивост за палестинския народ. Депутатът от Islington North също сподели на тълпата, че ще гласоподава в поддръжка на предлагането за преустановяване на огъня, което се организира от Уестминстър идната сед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР