Един студент от Колумбийския университет беше дълбоко разтревожен“ от огнените

...
Един студент от Колумбийския университет беше дълбоко разтревожен“ от огнените
Коментари Харесай

Студент от Колумбийския университет „дълбоко разтревожен“ от анти-израелските протести: „Уплашен“, ако това са бъдещите лидери на Америка

Един студент от Колумбийския университет беше „ надълбоко угрижен “ от огнените анти-израелски митинги на нейния кампус, призовавайки американците да се „ разсънят “ за насилствената изразителност против евреите, до момента в който тя подхваща правосъдни дейности против възходящия антисемитизъм.

Даниела Саймъндс, която преди този момент е служила в израелските отбранителни сили (IDF), се причисли към „ Fox & Friends “, с цел да разиска за какво се опасява за сигурността си в кампуса и какъв брой е значимо да се изправи против възходяща ненавист, до момента в който Близкият изток остава замесен в спор.

„ Надявах се, че ще се оправим по-добре, изключително в институция като Колумбия “, сподели Саймъндс на Лорънс Джоунс в четвъртък. „ Ето за какво аплайвах. Бях толкоз разчувствуван. Тези ярки студенти, брилянтни мозъци, ние ще поведем бъдещото потомство. Наистина ли? Това са водачите на бъдещето? Страх ме е. Ако това са водачи на бъдещето потомство, помогни. Събуди се Америка! "

Нейни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР