Един от заместник-директорите на ГДБОП Любомир Николов е новият шеф

...
Един от заместник-директорите на ГДБОП Любомир Николов е новият шеф
Коментари Харесай

Зам.-директор на ГДБОП стана шеф на полицията в Хасково

Един от заместник-директорите на ГДБОП Любомир Николов е новият началник на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково, заяви

Досегашният началник Атанас Ненков ще бъде изместен в София като шеф на звено за подкрепяне на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров, който дойде тази заран в Хасково, с цел да разгласи рокадата. Тя се прави с цел комисар Ненков да оказва помощ за провеждането на предварителните парламентарни избори.

" Днес бе назначен екип, който краткотрайно ще извършва дилемите за подготовката на изборите. Комисар Атанас Ненков, имайки поради неговата експертиза и професионален опит се взе решение, че ще бъде извънредно потребен в София, където със познания и умения ще подкрепя работата ", обясни Тодоров.

 Снимка: Хnews.bg

По думите на основния секретар Област Хасково е изкючително значима, защото има доста политически и стопански ползи. Затова е взето и решението районът да бъде подкрепят с екип от експерти, защото е значимо да не се допусне каквато й да било форма на деформиране на вота, добави Петър Тодоров. 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР