Един от водещите в областта на ръчно сглобените и лицензирани от

...
Един от водещите в областта на ръчно
сглобените и лицензирани от
Коментари Харесай

Американци правят карбоново SHELBY GT500CR MUSTANG

Един от водещите в региона на ръчно сглобените и лицензирани от Ford и Shelby American класически автомобили- Classic Recreations, разгласи, че компанията е постигнала споразумение с производителя на карбонови автомобилни детайли SpeedKore Performance Group за изработката на карбонови купета за един от най-емблематичните спортни автомобили на всички времена- Shelby GT500 от 1967 година.

От Classic Recreations разясняват, че всеки един от карбоновите представители на Shelby GT500- Shelby GT500CR, стартира като автентичен Mistang от 1967 или 1968 година, който се реставрира ръчно до положение на съвсем нов автомобил. Чрез 3D станиране се свалят точните размери на тялото на автомобила, след което данните се подават към SpeedKore Performance Group за направа.

Крайният резултат е първото в света лицензирано карбоново Shelby Mustang, което е по-леко и по-здраво от оригинала, и в същото време идва с това несравнимо карбоново лъчение.

По отношение на задвижването, от Classic Recreations оферират няколко разновидността, максималните мощности на които варират от 490 конски сили до 900 конски сили. Монтираната предавателна кутия е петстепенна ръчна Tremec, а изпускателната система е спортна стоманена MagnaFlow.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР