Един от въпросите за предстоящата покупка на Twitter от Илон

...
Един от въпросите за предстоящата покупка на Twitter от Илон
Коментари Харесай

Мъск ще възстанови профила на Тръмп в Twitter

Един от въпросите за идната покупка на Twitter от Илон Мъск е какво ще се случи с Доналд Тръмп. Профилът на някогашния президент беше неразрешен на 8 януари 2021 година „ заради риск от по-нататъшно подбудителство към принуждение “, във времето когато Джак Дорси към момента беше основен изпълнителен шеф на компанията. По време на изявление на конференцията Future of the Car на Financial Times, актуалният изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX отговори на пряк въпрос по отношение на възбраната и какво ще се случи, когато той има Twitter.

С ангажимента, че „ към момента не има Twitter, тъй че това не е нещо, което несъмнено ще се случи “, Мъск е безапелационен, че такива забрани на сметки не трябва да съществуват и че ще възвърне акаунта.

„ Говорих с Джак Дорси за това и той и аз сме на едно мнение, което е, че непрекъснатите забрани би трябвало да са извънредно редки и ще ги запазим за сметки, които са ботове или сметки за спам/измама, където няма легитимност да бъдем виновни. “, прибавя Мъск.

В същото време самият Тръмп съобщи, че няма да се върне в Twitter, даже и възбраната му да бъде вдигната. Вместо това той твърди, че ще промотира личната си обществена медия Truth Social.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР