Един от топ бойците на България Бранко Бабачев спечели с

...
Един от топ бойците на България Бранко Бабачев спечели с
Коментари Харесай

Бранко Бабачев спечели реванша с Драгомир Йорданов на Max Fight 42

Един от топ бойците на България Бранко Бабачев завоюва с единомислещо съдийско решение (3-0 гласа) дълго чакания си реванш против Драгомир Йорданов на галавечерта Max Fight 42 в столичния хотел " Маринела ". Преди година на предходното събитие на най-голямата и остаряла верига за бойни спортове у нас Йорданов надви над Бабачев също със съдийско решение, само че още от този момент Бранко не бе склонен с него и желаеше реванш.
Той стана факт в този момент на Max Fight 42 и Бабачев заслужи триумфа си с преобладаващо показване на кръга, без значение че не можа да извърши заканата си да нокаутира съперника, която насочи в студиото на Sportal преди дуела. Все отново той може да бъде удовлетворен от продукцията си и да е омекотен, че безусловно е взел реванш от варненския си противник. На галавечерта Max Fight 42 феновете видяха и пет вълнуващи ММА дуела.

В първия рунд Бранко два пъти повали съперника си с тежки комбинации от леви и десни крошета, като съвсем не се нуждаеше от кикове и колена, с цел да наложи преимуществото си. Два пъти гумата му падна в несъответствуващ миг, когато бе притиснал противника си до въжетата и публиката усещаше, че нокаутът е близо. Въпреки цялостното предимство на Бабачев, съперникът му оцеля до края на рунда.
Вторият рунд бе много по-равностоен, макар че Бранко още веднъж имаше преимущество, само че този път и Йорданов пласира няколко положителни леви и десни крошета. Бабачев бе малко по-разнообразен този път с повече кикове в кръста, като съумяваше да резервира надмощието си в очите на съдиите.
Третата част също беше равностойна, въпреки че този път даже Йорданов може би имаше някакви аргуемнти да претендира, че го е спечелил. И двамата изцедиха физическите си сили в края и публиката ги възнагради с овации, като виковете " Бранко " надвиха. Самият Бабачев също надви с 3-0 съдийски гласа и се поздрави с триумф в реванша.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР