Един от тарторите на сектор Б - Любомир Костадинов, направи

...
Един от тарторите на сектор Б - Любомир Костадинов, направи
Коментари Харесай

Тартор на сектор Б с разкрития за Васил Божков и зададе въпроси към Г-н Мразя Истината Колев

Един от тарторите на бранш Б - Любомир Костадинов, направи разкрития за Васил Божков и зададе още любопитни въпроси към изпълнителния шеф на клуба - Павел Колев. Последният трябваше да даде конференция през днешния ден, с цел да отговори на първите въпроси от страна на Костадинов, само че такава май няма.

Публикуваме поста на Костадинов без редакторска интервенция:

" Г-н Мразя Истината Колев щял да си анулира конференцията, за която пишеше по вестниците. Явно му би трябвало време, с цел да се приготви добре и с документи по заложените въпроси.

Днес му давам още. Темата е " Охраната и Магазина ", която е забавна за доста левскари. Очаквам поддръжка от тях за приемането на отговори. Тя ги вълнува, а несъмнено е и съществена причина за играта на тима, футболистите и треньорите, които се притеглят към този момент години наред и реализират големи триумфи!

Охраната!

- През м. февруари потърсих господин Мразя Истината Колев, с цел да му предложа понижаване на цените за защита. Той сподели, че разноските за защита са непостижими за клуба. Охраната е разграничена на три част от две компании. Има видеонаблюдение и денонощна защита, което се прави от компания на Васил Божков, мачова защита (на левскарите), която се прави отчасти от " Спорт Секюрити " и защита на ВИП гостите на стадиона от Блок 5, както и същинските посетители, която отново се прави от компанията на Божков. По времето на Васил Божков до всеки пост на " Спорт Секюрити " на стадиона е имало по двама охранители от компанията на Божков, с цел да управляват. Трябва да се знае, че с идването Божков увеличи цените за защита с над 30% по свое осмотрение. Предложих на господин Мразя Истината Колев понижаване точно на цената на мачовата защита, избрана от Божков.

За видеонаблюдението получи оферта от " Спорт Секюрити ", която е близо два пъти по-ниска от тази на компанията на Васил Божков, само че и изискването да изнесе всички детайли по договорите за защита, с цел да се избегнат спекулациите. Това не се случи. Вярно ли е това, господин Мразя Истината Колев и ще покажете ли документите? Обещахте ли на три пъти от февруари насам, в това число един път в наличието на Сираков, да изясните обществено въпроса с защитата? С чий пари бяха платени " непостижимите за клуба разноски за защита "? Получихте ли предложение персонално от мен за значително понижаване на разноските за защита за " Спорт Секюрити " поради тежката обстановка в клуба?

- Смятате ли за далновидно с парите на левскарите да се заплаща сензитивно по-скъпо видеонаблюдение на месечна база и все още и за какво в докладите не описвате към коя компания отиват тези пари, както вършиме това със " Спорт Секюрити "?

- Колко коства специфичната обособена защита на ВИП гостите от Блок 5 за всеки мач, заплаща ли се с пари на левскарите и смятате ли цената за далновидна?

- Имало ли е произшествия по време на домашен мачове по време на вашето престояване в клуба, свързани с дейността на " Спорт Секюрити "?

- Изнудван ли сте по някакъв метод от почитатели или известно ли ви е управлението на Левски да е било изнудвано по отношение на поверяването на част от защитата на " Спорт Секюрити "?

- Преди началото на сезона " Спорт Секюрити " отхвърли да даде оферта за защита на мачовете на Левски и се отдръпна от дейността поради метода на работа с вас и спекулациите по тематиката, които вие не опровергавате и рушите едно дългогодишно партньорство сред клуба и тази конструкция. Вярно ли е това, че " Спорт Секюрити " е отказала да ви даде оферта, а не е " отрязана ", както настояват слуховете? Вие персонално имате ли присъединяване в тези клюки и подклаждате ли ги по някакъв метод? Разпространявате ли вие персонално клюки, че " Спорт Секюрити " не е желал да смъкна цените на мачовата защита? Имате ли оферта от " Спорт Секюрити " и можете ли да я покажете, в случай че имате?

Магазина!

- Вярно ли е, че вие персонално тиражирате клюки, че клубът е източен през магазина със сума към 200 000 лв.. Можете ли да предоставите документи за това и да обясните техниката на източване?

- Присъствал ли сте на среща, на която е бил Наско Сираков и сте бил помолен да предоставите документи, с които да докажете това източване? Вие посочил ли сте документи?

- Вие сте почнал договаряния за прекосяването на ръководството на магазина към клуба още с встъпването си в служба. Вярно ли е това? Вярно ли е, че сте отказал всички предложения за решение на проблема, в това число Левски да придобие 100% от компанията и сте изчакал прекратяването на контракта да се случи директно преди стартирането в продажба на новия екип на Левски, който е единствената независимо печеливша дейност в мърчандайзинга? Защо направихте това? Имате ли визия какви са финансовите вреди от вашите действия върху компанията, управлявала магазина? Защо не прекратихте контракта за ръководство на магазина още с встъпването си в служба, а чакахте толкоз дълго?

- Известно ли ви е към този миг компанията, управлявала магазина, да има отговорности към Левски или към някой от доставчиците на продукти с марка " Левски "? Можете ли да назовете съответни суми (ако има) и да покажете документи за това?

Източването по принцип!

- Запознат ли сте да е имало някаква скица за източване на клуба от последователи, да им е плащано под масата или да са прилагани някакви форми на ракет от тяхна страна? Моля да назовете съответно, в случай че ви е известно да има такива!

Имам и още един спомагателен въпрос към вас, както и още един към " виновния " акционер господин " Малка компания, минимална рента " Папазов.

- Според докладите ви месечно левскарите обслужваме лизинги за коли за персонално прилагане от чиновници на клуба в размер на съвсем 20 000 лв. (твърди се - сред 30 и 40 на брой). Смятате ли този разход за предвидлив в сегашната тежка финансова рецесия? По-важен ли е този разход от други такива, поради които Левски би могъл да не вземе лиценз за новия сезон? Зависи ли лицензът на Левски от заплащането на лизинги на колите? Върнали ли са същите лизингови коли Петър Хубчев и останалите уволнени треньори? Възможно ли е с изключение на неустойка, левскарите с дарения да плащаме и лизинг за уволнени към този момент треньори? Можете ли да покажете съответната документи по въпроса?

Г-н " Малка компания, минимална рента ", поздравявам интензивността ви за бистрота в Левски и изплащането на заплати, само че желая да попитам:

- По какъв критерии подбирате " злоупотребите ", за които плямпате наляво и надясно, само че в никакъв случай не го вършиме публично. Има ли по-малки и по-големи злоупотреби, значими и маловажни, когато Левски се устоя главно с парите на левскарите? Прикривате ли нещо или някого и за какво го вършиме?

Искрено се надявам левскарите най-накрая да получат отговори на тези въпроси или някакви други, в случай че има такива, които всъщност и с обстоятелства обясняват ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР