Един от собствениците на Манчестър Юнайтед Джоел Глейзър е блокирал

...
Един от собствениците на Манчестър Юнайтед Джоел Глейзър е блокирал
Коментари Харесай

Собствениците на Манчестър Юнайтед блокирали сделката за Джейдън Санчо

Един от притежателите на Манчестър Юнайтед Джоел Глейзър е блокирал привличането на Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд), твърди " Athletic ". Той е споделил на вицепрезидента Ед Уудуърд да не покачва офертата за 20-годишния гений, откакто предлагането на стойност 80 милиона паунда плюс спомагателни бонуси не бе признато от немския клуб.

Уудуърд до последно е лобирал пред шефовете да му разрешат да вдигне офертата за Санчо, само че Глейзър и останалите членове на борда са решили, че цената, сложена от Борусия, е нереалистична, изключително на фона на финансовата рецесия, която раздруса съществено клубовете след пандемията от ковид.

Юнайтед бе ударен мощно от рецесията, като се твърди, че губи по 5 милиона паунда от всеки мач, който се играе без почитатели. А по всичко проличава, че завръщането на публиката по трибуните в Англия няма да е скоро.

След директивата на Глейзър, Уудуърд е бил оставен с вързани ръце и е нямало по какъв начин да реализира договорката, макар огромното си предпочитание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР