Един от собствениците на Левски Константин Папазов заяви, че не

...
Един от собствениците на Левски Константин Папазов заяви, че не
Коментари Харесай

Тити: Засега няма индикации да дойде човек с 5 милиона

Един от притежателите на Левски Константин Папазов съобщи, че не съществува опция " сините " да вземат лиценза на различен тим. Папазов добави, че съгласно него опасността от банкрут не е толкоз огромна, колкото се написа по медиите.

" Чувствам се добре, дори чудесно. Видяхте, че коронавирусът има и неприятни страни. Сигурно е, че сегашните притежатели, в мое лице и това на Наско Сираков, дават цялостна информация за всичко. Смятам, че не е толкоз голяма опасността за банкрут на Левски, както се написа по медиите. Страшно доста хора се вълнуват от Левски. Наско Сираков и аз подсигуряваме, че не съществува алтернатива да вземем лиценз на различен клуб. Левски е минал пред разнообразни перипети в историята си. Най-лесният метод почитателите да оказват помощ е, като купят абонаментни карти. Засега няма индикации да пристигна човек с 5 милиона. Ще бъде доста по-трудно, само че ще е по-истинско. Сега има опция Левски да бъде самичък и достоверен - без да целуваме ръката на някого ", сподели Папазов пред Дарик.

" Левски би трябвало да преодолее компликациите и да успее. Всеки може да помогне с каквото може, без да ощетява децата си, родителите си. Хората имат опция да създадат това за Левски. Това е най-прекият път. Левски постоянно се е старал да бяга от политиката. Сега имаме идеалната опция сами да се оправим. Левски не е София, а България. Имам искания да знам по какъв начин се ръководи и по какъв начин да повеждам диалози. Парите не дефинират качеството на играчите. Убеден съм, че на 90% ще се разберем с момчетата. Ще има таван на заплатите. Аз не мога да се апелирам и да крънкам, а някой да се подиграва с хората. Те са героите. 10 хиляди лв. най-много е рационална сума за таван на заплатите ", сподели Папазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР