Един от скаутите на ЦСКА-София Владимир Манчев продължава обиколката си

...
Един от скаутите на ЦСКА-София Владимир Манчев продължава обиколката си
Коментари Харесай

Манчев гледа нападател в Белгия

Един от скаутите на ЦСКА-София Владимир Манчев продължава обиколката си в Европа. След като гледа играчи в Австрия, в този момент той е отпътувал за Белгия. В полезрението на " Армейците " е влезнал в нападател от първокласен локален клуб и той ще бъде следен в идния кръг, който ще се организира на 3 март. " Червените " към този момент привлякоха състезател от тази страна - Кевин Кубемба. Французинът бе взет от Сейнт Труйден, само че престоят му на " Армията " бе разочароващ и контрактът му бе преустановен през тази зима.

Пред Манчев има много натоварена стратегия през цялата пролет, като той би трябвало да обиколи няколко страни, в които да следи футболисти. Бившият нападател ще посети и Испания, където бе част от три тима - Леванте, Валядолид и Селта.

Друг от скаутите на ЦСКА-София - Христо Янев, сега също е в чужбина, като неговата задача е да търси перспективни играчи от френската Лига 2. Главният съгледвач Велизар Димитров пък неотдавна посети Бразилия, където следеше футболисти от щатските шампионати, и отиде на посетители на някогашния защитник на ЦСКА и собствен съотборник - Тиаго Силва.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР