Един от символите на СДС Александър Йорданов за пореден път

...
Един от символите на СДС Александър Йорданов за пореден път
Коментари Харесай

Ал. Йорданов скочи срещу хейтърите на Мутафчийски

Един от знаците на Съюз на демократичните сили Александър Йорданов за следващ път изригна в обществените мрежи с " неуместни думи ", този път отдадени на отменянето на брифингите на Националния действен щаб от през днешния ден. Бившият дипломат и бивш основен редактор на в. " Демокрация " изстреля остри думи против всички, които пускаха смешки или недоволстваха от Националния действен щаб и ген. Мутафчийски.

Ето какво написа Сашо Йорданов на профила си във Facebook:

" Това е почтена постъпка, отговор на езика на омразата и злобата, тъй като все в миналото трябваше да се каже баста на просташките издевателства на които хората от Щаба бяха подлагани всеки ден. То не бяха насмешки - в това число и за униформата на генерала, мръснишки намеци, провокиране с лъжливи " отзиви на фенове " и втълпяване на непрекъснато съмнение към работата на тези почтени мъже.

" Търпеливо, с необикновен издръжливост, лекарите и учените от НОЩ неведнъж обясняваха, обясняваха, обясняваха. Срещу тях валяха все по-тъпи и тъпи въпроси. Губеха им времето, обиждаха ги, иронизираха ги. Сега към този момент всичко е ясно. Който е схванал е схванал. Не би трябвало у нас да има даже един човек, който да не е наясно с заплахата от новия ковид, за чието лекуване няма намерено лекарство и ваксина.

НОЩ се отнасяше с най-голямо почитание към българските жители. Срещу неговото демократично, почтено и намерено държание, се опълчи отряд от тарикати, търсещи да извлекат и от тази покруса, през която минава човечеството, политически дивиденти. Превърнаха казуса за живота и гибелта в предизборна акция. Ореваха орталъка с безмисленото си лигавене. Сега към този момент си я имат цялата мангърия. Тяхна е.

Спасението на давещите се е към този момент в ръцете на самите даващи се. Отблъснаха протегнатата за избавление ръка, клеветяха и лъжеха, пишеха против постоянните брифинги, те ги дразнеха. Ето - няма ги!

Благодаря на ген. Мутафчийски и сътрудниците му от НОЩ за извънредно виновното държание, което имаха през тези близо два месеца. Сега те ще продължат по-спокойно своята работа. Информацията, която имат и всекидневно проучват, още веднъж ще доближава до нас. Празноглавото дрънчене на псевдожурналисти и политически ментарджии - леви, популисти и псевдодесни, които през днешния ден са дружно в съпротива, ще продължи.

Българска социалистическа партия, Радев, Манолова, " Демократична България ", Славчо Трифонов - този сбириток е опозицията през днешния ден. Това е политическата пандемия, която се готви да избухне на идващите парламентарни избори. В случая изтъквам казаното от журналиста Георги Любенов в днешното издание на " Денят с Георги Любенов " по БНТ1.

Докато не престават да умират хора от Covid - 19, до момента в който в Европа пандемията е реалност, приканвам българските жители да не подценяват заплахата. Тя не е небивалица, не е неистина. Тя лишава живот. Отвратително е от човешкото страдалчество да се извличат политически дивиденти.

Ако носейки маска можете да спасите човек - направете го! Ако можете да помогнете на лекарите - сторето го! Не бъдете като Румен Радев, Корнелия Нинова или Мая Манолова. Помнете, че Слави Трифонов е медиен манипулатор. Не забравяйте, че против НОЩ и държавното управление пишат и приказват от партията - правоприемник на незаконната организация Българска комунистическа партия, пишат и приказват някогашни сътрудници на Държавна сигурност, някои от тях маскирани като " десни демократи ", пишат и приказват публицисти - също някогашни сътрудници на Държавна сигурност или работещи в медии, чиито притежатели са някогашни сътрудници на Държавна сигурност. Срещу виновното държание на НОЩ бе и " петата колона ", дезинфоматорите, мразещите нашия Европейски съюз, поклонниците на агресорите от Москва.

Нека да благодарим за досегашната отлична работа на проф. Мутафчийски, проф. Кантарджиев, доцент Кунчев, доктор Пенчев и останалите членове на Националния щаб. Те потвърдиха, че са честни и почтени жители. Истински демократи, същински индивиди и експерти. Пожелавам им да бъдат здрави и да се пазят от зли думи, от неприятни очи. Приятен и здрав ден! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР