Един от шестимата еврейски студенти от Харвард, които съдят университета

...
Един от шестимата еврейски студенти от Харвард, които съдят университета
Коментари Харесай

Еврейски студент, съдещ Харвард, твърди, че делото е „последно средство за защита“, след като са се сблъскали със „системен“ антисемитизъм в кампуса

Един от шестимата еврейски студенти от Харвард, които съдят университета за дискриминация, сподели, че това е било „ последното им средство “, откакто са се изправили антисемитизъм в продължение на месеци след нападението на Хамас от 7 октомври и „ нежеланието на университета… да се намеси и да ни отбрани. “

Александър „ Шабос “ Кестенбаум, студент от Harvard Divinity School — единственият, посочен във федералното правосъдно дело за дискриминация, описа пред The ​​Post по какъв начин един ден на път за класа се изправил против него от анти-израелски стачкуващи, призоваващи за „ световно разширение на интифада. ”

Интифадата се отнася до палестинските въстания, по-специално тези, траяли сред 1987 и 1993 година и от 2000 година до към 2005 година, оставили хиляди жертви.

Кестенбаум сподели, че също е бил заставен да промени мястото, където учи за часовете си, защото Weidner Hall, водещата библиотека на Ivy League, е завладяна от протестиращи.

Други еврейски студенти, сподели Кестенбаум,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР