Един от секссимволите на родната музикална сцена през 90-те Атанас

...
Един от секссимволите на родната музикална сцена през 90-те Атанас
Коментари Харесай

Красивата съпруга на Наско е неотлъчно до певеца в Капките

Един от секссимволите на родната музикална сцена през 90-те Атанас Пеев или по-известен като Наско от Б.Т.Р. сподели красивата си брачна половинка Ивана, с която са дружно от дълги години.

Сръбкинята и нашето момче минаха през венчилото през 2017 година, само че са дружно от много по-дълго време. Като цяло рокаджията в никакъв случай не е наблягал в афиширането на връзката си, по този начин както вършат по-младите му сътрудници, напомня HotNews. Затова и довечера по време на лайва на " Като две капки вода ", феновете бяха повече от прелестно впечатлени когато я видяха в публиката.

Водещият Димитър Рачков също не скри какъв брой е лепа сръбската гостенка. " Как си се хванала с Наско?! Къде си ти, къде е той! ", проговори с леко сръбски акцент артистът. След което побърза да разбере мнението й за осъществяването на вокалиста на Б.Т.Р., който се превъплати в облика на сръбкинята Мария Шерифович, нашумяла с успеха си в " Евровизия " през 2007 г. 

" Наско е с чудесно сръбски акцент, фантастише! ", похвали го чаровната дама.

" Възхищавам му се, чудесно изпя песента ", добави още Ивана, която макар, че живее в България повече от 10 години се придържа към говоренето на родния си език.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР