Един от преподавателите в СУ Климент Охридски - проф.

...
Един от преподавателите в СУ  Климент Охридски - проф.
Коментари Харесай

Скандален университетски преподавател облъчва с конспиративна пропаганда студентите си

 Един от преподавателите в СУ " Климент Охридски " - проф. Михаил Мирчев, станал в последно време печално известен с ксенофобския скандал, който провокира, сграбчи вниманието във виртуалното пространство с една своя лекция от преди близо два месеца.

Изказванията на професора пред студентите му провокираха необятен отзив в обществеността. Част от хората показват откровени благосклонности към теориите и обясненията на проф. Мирчев, само че наподобява, болшинството от хората са откровено възмутени от държанието на професора, още повече, че то рефлектира върху душeвността и житейската философия на студентите.

Въпросната лекция се назовава " Lockdown през 2020. Изкуствената рецесия. Планът за цялостен надзор. "

" Стратегическата концепция е да ни вкарат чипове, посредством които ставаме следени и управляеми. Това, което се случва сега, е нещо сходно на атомната бомба. Тия работи дето желаят да ни вкарат, нито ще ги усещаме, нито ще ги виждаме. Говорим за цялостен надзор. Вкарат ли ни тези чипове, едни момчета пред едни компютри, натискат едни бутони и всички започваме да изпитваме боязън и суматоха. Другата концепция на пандемията е една международна власт. Натискът е голям, само че тук-там се провежда контрадвижение. Дали да станем марионетки на тази централна власт, или да си останем суверенни персони? Това е огромната битка сега. Наскоро идиотът здравен министър сподели че било по-хубаво да не бъдат децата с маски, а с шлемове. Това е изкуствена политическа акция, голяма медийна агитация, хората наблюдават по малкия екран и се побъркват. Никаква сериозна болест няма сега в действителност. "

Подобни и ред други изявления възмутиха родители и някои от студентите.

Въпросните апели освен изнервиха болшинството от хората, само че и напълно искрено подтикват към неспазване на ограниченията и непокорство на откритите правила за битка с пандемията. Не са един и два случаите на хора, водели сходна агитация, а в следствие се заразяват с COVID-19 и мигновено сменят репертоара и всичките си възгледи. Някои от тези хора за жалост починаха в опит да преборят вируса.

Инат и мъчен ли е българина? Трябва ли да се почука на неговата врата, с цел да отвори очите си? Защо е належащо по сложния метод да се научават най-тежките уроци?

Милиони са жертвите на вируса в международен мащаб, в България - те са хиляди. Областните щабове се задъхват, лечебни заведения и личен състав изнемогват, а към момента съществуват сходни конспиратори, които имат потребност от в допълнение увещание.

А в действителност коронавирусът е тук и е напълно същински, молете се и се борете да не доближи вас и най-близките ви. Останалото към този момент ще бъде без значение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР