Един от преотстъпените от Левски футболисти по всичко изглежда, че

...
Един от преотстъпените от Левски футболисти по всичко изглежда, че
Коментари Харесай

Левски не пуска Ривалдиньо без пари, той се връща в тима

Един от преотстъпените от Левски футболисти по всичко наподобява, че ще се върне на "Герена " през лятото и няма да остане в сегашния си клуб. Това е нападателят Ривалдиньо, който играе чартърен в румънския Виторул Констанца.

Въпреки че не съумя да се потвърди със синята фланелка, край Черно море синът на легендата Ривалдо се показва доста мощно и генералният управител на клуба Джика Хаджи желае да го вземе за непрекъснато. Но не може да си разреши финансово това.

Според изданието "Фанатик ", Виторул към този момент е отправил питане за методите, по които може да употребява нападателя за непрекъснато. Румънците са се надявали да го вземат без пари, защото той е непотребен на "Герена ". Но са срещнали корав отпор и ще могат да го вземат единствено с трансферна сума.

Освен това Виторул не може да си разреши и да продължи да заплаща заплатата на южноамериканеца. Според информациите от северната ни съседка, в Левски той взима по 10 хиляди евро месечно, до момента в който в Констанца не могат да си разрешат и половината от тази сума.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР