Един от оригиналните супермодели на 90-те години, лицето на Синди

...
Един от оригиналните супермодели на 90-те години, лицето на Синди
Коментари Харесай

На 56 г. Синди Крауфорд все още предлага най-добрите визии за красота

Един от истинските супермодели на 90-те години, лицето на Синди Крауфорд е украсявало безчет корици на списания, акции и фешън сцени през над 30-те години в стилната промишленост. Нейната целуната от слънцето коса, забележителни вежди и бенка на лицето от дълго време са я трансформирали в хубавица, върху която блестят всички типове грим и прически, макар че нейният признак е естествената, свежа кожа и подчертаните очи.

 width=

Въпреки това смелото алено червило е било нейният главен избор за вечерно излизане през 20-те и 30-те години, когато се е отдала на цялостен искра - помислете за обемни фризури, диаманти и смъртоносен взор. Тя постоянно е била вярна на сияйната, бронзова кожа, само че през последните години Крауфорд е повишила равнището на сияйност, добавяйки железни сенки за очи и артикули за росна основа в арсенала си за хубост.

   width=

Дъщеря ѝ, Кая Гербер, е наследила нейния лек и непридирчив метод към хубостта и двете постоянно са сравнявани, което не е изненада, като се има поради, че Кая е като облик на майка си, когато е била по-млада.

Виж още фотоси тук!

Снимки: Getty
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР