Един от най-сръчните и силни участници се раздели с мечтата

...
Един от най-сръчните и силни участници се раздели с мечтата
Коментари Харесай

Петър: Аз съм отборен играч


Един от най-сръчните и мощни участници се раздели с фантазията да завоюва деветия сезон на предаването, макар че я преследваше със пристрастеност и постоянно пренебрегваше мнението на играчите в зеления отбор. Футболистът Костадин Велков от „ Канатица “ допусна, че несъразмерната упоритост на артиста му е изиграла неприятна смешка и го е препънала по пътя към триумфа. От първия си ден в стопанството Петър се нарежда като водач на „ Елбетица “, само че не съумя да се трансформира в неоспорим престиж. След отборния елиминационен двубой на Арената съотборниците му всеобщо гласоподаваха против него и избраха в предаването да продължи сервитьорът Андрей, който считат за по-полезен и по-достоен състезател.
Реклама
„ Във „ Фермата “ вървях по най-трудния път. Когато водачът поема отговорност и нещо леко се пропука или счупи, постоянно той е отговорен. Знаех, че в случай че се движа по периферията, финалът ще е съвсем сигурен за мен, само че избрах да бъда себе си “, сподели Петър, който се е явявал три пъти на кастинг за предаването и едвам на четвъртия е бил утвърден. В прочувствена тирада артистът добави, че има вяра в тима, обществото и съединението, и че можем да печелим, единствено когато сме обединени.

Днес при присъединяване си в утринния блок Петър се разгласи за екипен състезател и си пожела " Фермата " да му отвори пътя към огромното кино и спектакъл.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР