Един от най-спорните гейм проекти през последната година – The

...
Един от най-спорните гейм проекти през последната година – The
Коментари Харесай

The Day Before се завърна в Steam

Един от най-спорните гейм планове през последната година – The Day Before на Fntastic – още веднъж няма да излезе съгласно планирането. Само седмица преди плануваната си поява в магазина на Valve, премиерата на играта беше отсрочена за декември, предава PCGamesN.

Сървайвъл-хорър шутъра притегли вниманието си с първите фрагменти още, които изглеждаха като копирани от The Last of Us, Call of Duty и няколко сходни заглавия – обвиняване, на което Fntastic дадоха отговор с: „ Всички ние живеем във времена на дезинформация и неналичието на инспекция на обстоятелствата “. Да и във времена на copy-paste просвета и измами в Интернет от всевъзможен жанр. Студиото занапред ще би трябвало да потвърждава, че става дума за в действителност съществуваща игра. The Day Before се забърка в това време и в лицензионна каша, защото се оказа, че името ѝ скоро след анонса ѝ е било заето от създател на календарно приложение.

През тази седмица Fntastic организираха особено предаване във връзка излизането на играта в „ Ранен достъп “ в Steam, което ще се случи на седми декември тази година. Появата ѝ в Steam е с помощта на разрешаване на разногласието за името ѝ, което звучи обнадеждаващо и ще е забавно да се види какво тъкмо съставлява The Day Before. По случай анонса беше показано и ново геймплей видео, което показва основите на играта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР