Eдин от най-обичаните изпълнители в България, изпял редица паметни романтични

...
Eдин от най-обичаните изпълнители в България, изпял редица паметни романтични
Коментари Харесай

Орлин Горанов призна в какво вярва

Eдин от най-обичаните реализатори в България, изпял редица паметни сантиментални песни – Орлин Горанов признава, че има вяра в чудеса.

„ Ако не имах вяра във вълшебствата, нямаше да се занимавам с тази работа. Те съществуват. Какво значи чудо? Всеки дребен момент, в който си видял една усмивка, направил си някого благополучен или си споделил на обичания човек, че го обичаш – това е чудо. Самият живот е вълшебство”, сподели Орлин Горанов за предаването „ На кафе” по NOVA.

„ Нашата работа е да се опитаме да извадим от всекидневието нашите фенове, да помечтаят, да си мислят за хубави неща. Животът в действителност е прекрасен, в случай че не му се любуваме, пропущаме. Времето е безогледно. Не пропускайте нито една секунда да му се радвате”, поучава той феновете.

За летните концерти навън, той разяснява, че това са „ дълго чаканите моменти, за които си мечтаем през зимата и през неприятното време - да се съберем навън под звездите, да попеем, да помечтаем, да сложим розовите очила”.

„ Не следя небето, с цел да видя падаща звезда и да си пожелая нещо. Не разчитайте на падащите звезди, а сами си сбъдвайте желанията”, сподели още изпълнителят.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР