Един от най-колоритните играчи в Игри на волята 5 определено

...
Един от най-колоритните играчи в Игри на волята 5 определено
Коментари Харесай

Отпадналият от Игри на Волята фен на Ботев Пд Гатьо с култово интервю

Един от най-колоритните играчи в Игри на волята 5 несъмнено бе Гатьо. Истинското име на пловдивчанина, който е разпален почитател на Ботев Пловдив, е Пеньо Гатревски. Той отпадна след елиминационна борба, в която игра против Благомир Мастагарков. Започна присъединяване си в предаването в племето на Гладиаторите, само че бързо бива покорен от Амазонките. Така или другояче – не облече в никакъв случай жълтия екип.

Не облича в никакъв случай жълтия екип, не харесва Амазонките.

„ Амазонките не заслужават да нося жълт екип “, безапелационен е той.

Бившият командос от специфичните елементи, понастоящем персонална защита е забавен облик – в армията има 150 скока с парашут и е взел участие във военни дейности, като е бил и на две задачи в Ирак. Женен е и има две деца - близнаците Младен и Рангел. Първоначално не бе изключително харесван състезател, само че след това стана изключително приветлив на феновете на предаването.

Как отговори той на 5 неуместни въпроса, научете с нас:

ВЪПРОС: Кой беше най-глупавият състезател от племето на Амазонките?

ОТГОВОР: Тя си отпътува първа. Как ѝ беше семейството? Радосвета, тъй като е някак си доста странна и в никакъв случай не приказва.

ВЪПРОС: Защо не облече жълтия екип на Амазонките?

ОТГОВОР: Жълтият екип на Амазонките не го облякох, тъй като те не заслужават аз да нося жълт екип. По едно време се замислих да го сложа, само че мигновено ги разбрах, че те са подли, нагли и не заслужават аз да сложа жълт екип... и няма да го направя. В Игри на волята завърших с гладиаторския екип. В момента съм с него и с него ще си остана.

ВЪПРОС: Кой е най-големият изменник в Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-големият изменник в Игри на волята? Цецо! Цецо всичко ще направи... да лъже, да маже, с цел да стигне до финала, само че не съумя. Прибра се доста бързо у дома.

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: Не! Искам да ви кажа, че по време на предаването, който и да питате от участниците при мъжете, се получава някакъв поврат. По принцип не можеш да си видиш приятеля. Не знам за какво по този начин.

ВЪПРОС: Ходил ли си без долни дрехи на борба?

ОТГОВОР: Значи, когато бяха кастингите още и споделиха, че ще сме с клинове, пък аз като отивам на тренировки под клина нямам нищо. И си мислех да вървя по този начин, само че постоянно съм бил с боксерки изпод.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР