Един от най-качествените играчи на ЦСКА-София - Рубен Пинто, навярно

...
Един от най-качествените играчи на ЦСКА-София - Рубен Пинто, навярно
Коментари Харесай

Пинто сяда на пейката до края на сезона

Един от най-качествените играчи на ЦСКА-София - Рубен Пинто, вероятно ще е запаса до края на сезона. Неговият контракт изтича през лятото и той отхвърля да преподпише. Интерес към португалеца имаше от Нюрнберг, само че след контролата сред германците и “червените”, приключила 5:0, те се отхвърлиха от него.  Крушчич е подготвил тактическа изненада за Левски
В момента управлението на ЦСКА-София договаря с различен халф, който може даже да подпише до края на месеца. Така за Рубен Пинто място в състава на Милош Крушчич няма да има. За момента като титуляри се обрисуват Валентин Антов и Жанио Бикел, а Кристиян Малинов ще влиза при потребност.

Рубен Пинто пристигна на “Армията” през лятото на 2016 година. Той първо беше чартърен от Беленензеш, а по-късно правата му бяха закупени. През всичките тези години Пинто е със статут на титуляр. Той има 117 мача във всички шампионати за ЦСКА-София. Само в шампионата 27-годишният португалец има 98 срещи, в които е осъществил 9 гола. За Купата на България има 10 срещи и 3 попадения, а в Лига Европа е със 7 участия.

“Меридиан Мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР