Един от най-известните френски актьори Ален Делон заяви, че му

...
Един от най-известните френски актьори Ален Делон заяви, че му
Коментари Харесай

Ален Делон: Ще напусна този свят без съжаление

Един от най-известните френски артисти Ален Делон съобщи, че му е пристигнало до гуша от света и ще се радва да почине, само че желае с него да си отиде и кучето му. Делон споделя, че ще си отиде „ от този свят без страдание ” в изявление равносметка, оповестено в специфичен брой на сп. Paris Match, отдаден на 60-годишнината от началото на кариерата му.


В изявлението, озаглавено „ Аз, Делон: изявлението на живота ми ”, 82-годишният артист изяснява, че към този момент е видял всичко и всичко е опознал, само че му се повдига от днешния свят.

„ Мразя времето, в което живеем, повръща ми се от него ”, споделя Делон, който е измежду най-красивите мъже, появявали се на филмовия екран.

„ Има хора, които ненавиждам. Всичко е подправено. Вече няма почитание, дадена дума. Само парите имат значение. По през целия ден слушаме за закононарушения. Ще напусна този свят без страдание ”, споделя артистът откакто е приказвал за кариерата си, за сложните взаимоотношения със фамилията си, за дамите, които е обичал, и за приятелите, които е изгубил. Делон признава, че не е бил добър татко на децата си, едно от които по този начин и не е признал.

Делон, който живее самичък отвън Париж, сподели, че желае двегодишната му белгийска овчарка Лубо да почине с него. „ Ако си отида преди него, ще помоля ветеринаря да си отидем дружно. Той ще му постави инжекция, с цел да почине в ръцете ми ”, изповядва Делон.

„ Бих предпочел това в сравнение с да го оставя да почине от тъга на гроба ми ”, споделя кинозвездата.

„ Почти всички са мъртви ”, акцентира митичният артист от „ Гепардът ” (1963), имайки поради неотдавнашната гибел на Мирей Дарк, която беше негова спътница през 70-те години.



Запитан за мястото на жена в днешния му живот, артистът дава отговор, че не е разкрил такава. „ Не споделям, че няма кандидатки. Има 10, само че никоя за момента не е подобаваща за края на живота ми….Бих се оженил за жена, в случай че е подготвена да бъде с мен до края ”, изяснява Делон.

Актьорът, който е изиграл функции на млади убийци с красиви лица и грубияни, разкрива, че се опасява да не бъде ексхумиран поради ДНК тест за бащинство.

„ Казах на щерка си: „ Моля те, не позволявай това да ми се случи откакто умра ”, разкрива ветеранът.

Делон не приема, че е татко на наследник от връзката си с Нико – починала немска поп звезда и муза на Анди Уорхол.

Но майката на Делон осинови момчета и то му стана полубрат.

Нещастното детство е оставило бездънен отпечатък върху Делон, признава той пред „ Пари мач ”. „ Родителите ми се отърваха от мен, когато бях четиригодишен. Оказах се в приемно семейство, все едно съм сирак ”.

„ И двамата след това, когато бях прочут, се втурнаха към мен. Внезапно си спомниха, че имат наследник ”, споделя Делон с мъка.

Той не може да им елементарни и това, че вместо него подписват военни документи и го изпращат да се бие в кървавата война в Индокитай единствено на 17 години. „ Тогава се отърваха от мен за повторно ”, спомня си Делон.

„ Дори когато обичам жена, се усещам самичък ”, споделя Делон и акцентира, че не можеш да върнеш обич, която не ти е била дадена като дете. Това са празнини, които в никакъв случай не могат да бъдат запълнени.



Актьорът признава, че не постоянно е бил благородник за образец. „ Такъв съм си. Върша нелепости. Бил съм в пандиза. Бях дребен разбойник. Всичко, което имах, беше лицето ми ”.

„ Цял живот съм бил обичан ”, споделя Делон, изключително от немската актриса Роми Шнайдер и от Мирей Дарк.

Кинозвездата даже счита, че малко на брой мъже са били обичани като него.

Делон декларира, че в никакъв случай не е спал с Брижит Бардо. „ Бяхме единствено положителни другари ”, споделя той. Двамата с Бардо са открити симпатизанти на извънредно дясната партия „ Национален фронт ”.

„ Наистина я одобрявам и споделяме любовта към животните. Ако не беше огромната й обич към животните, сигурен съм, че щеше да се е самоубила до момента, сходно на толкоз доста други огромни секс знаци. Много е мъчно за жена да вижда, че не провокира повече предпочитание в мъжките очи ”.

Делон прецизира, че фотосите на „ последния му филм ” на Патрис Льоконт, в който си партнира с Жюлиет Бинош, закъсняват и желае да се върне на снимачната площадка за финален път.

Последният пълнометражен филм с Ален Делон " Astérix aux jeux olympiques " е от 2008.

В театъра артистът беше за финален път на сцена през 2011 и 2013 в „ Une Journée ordinaire " на Ерик Асус.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР