Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена

...
Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена
Коментари Харесай

"Пилето, което казва КУ" - моноспектакъл на Иван Юруков

Един от най-харесваните и известни наши артисти от театралната сцена и телевизионният екран - Иван Юруков ще показа " ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ " за поседно в София този сезон - на 29 юни в Нов спектакъл НДК от 19.30 ч. Само преди броени дни, артистът безусловно справедливо обра овациите и се радва на любовта на публиката в Пловдив, след премирата на моноспектакъла в Лятно кино " Орфей ". Стотици разчувствани фенове останаха дълго след представлението, с цел да го поздравят особено, да споделят страстта си и да си вземат подпис.

На 29 юни в Нов спектакъл НДК софийската аудитория ще има опция за последно през този сезон, да се допре до един логичен театър със модерна тема и текст, поднесен занимателно и с усет. Сценарият на " ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ " е на Александър Урумов и е по сборниците му с разкази „ Малкото име на дните " и „ Тиква! ". Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков - татко, а самият Иван Юруков се оправя отлично и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекост и премерено възприятие за комизъм, артистът показва героят си - нощен надзирател на скретен склад, който в хода на спектакъла ще забележим в разнообразни симпатични и чудати персонажи. В продължение на малко повече от час, фенът има опция да си зададе въпроси, да си отговори вероятно на тях, да се забавлява и най-много да развълнува себе си, партнирайки на Иван Юруков в " Пилето, което сподели КУ ".

" Моноспектакълът е може би най-висшата театрална форма и голямо предизивкателство за артиста " - споделя вълнението си Иван Юруков. " Когато си самичък на сцената, твой единствен и доста специфичен сътрудник е публиката, притаена в тъмното, очакваща и изискваща ".

Билетите за " ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ " на 29 юни в Нов спектакъл НДК са в продажба в мрежата на eventim.bg и Билетен център НДК, бензиностанции ОМВ, Техномаркет, Български Пощи и други. Цената им е 12 лева

Тази година звездата на Народният спектакъл получи поредна номинация за " Аскеер " в категорията основна мъжка роля за блестящата си игра в " Майстори " - за ролята на занаятчия Найден. Иван Юруков играе и в най-касовите спектакли на Народния спектакъл - „ Добри хора ", „ На ръба ", „ Хъшове ", „ Хамлет ", „ Вишнева градина ", „ Ревизор ", „ Полет над кукувиче гнездо ", „ Идеалният мъж " и в „ Червено " в Театър 199.

Моноспектакълът " ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ " на Иван Юруков се готви за нови срещи с публиката през есента, с турне в огромните градове на България.

Последвайте " ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗА КУ " във Фейсбук - ТУК.

Присъединете се към събитието във FB - ТУК.

Tрейлър можете да видите - ТУК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР