Един от най-големите миньорски комплекси на територията на Австралия е

...
Един от най-големите миньорски комплекси на територията на Австралия е
Коментари Харесай

Рок миньори в Австралия

Един от най-големите миньорски комплекси на територията на Австралия е въвел нов метод за поддържане щастието на чиновниците. Комплексът има специфична стая, в която музикално надарените миньори могат да свирят рок музика по време на обедни почивки или преди работни смени.

Това може да наподобява като елементарна музикална сесия на някоя гаражна тайфа, само че в действителност са австралийски миньори, които релаксират преди да стартира нощната им промяна в златна мина. Работниците репетират в особено построена музикална стая.
Бърни Ралф - миньор: За нас миньорите, работният ден може да бъде извънредно еднообразен и по тази причина сходни благоприятни условия ни доставят наслада.
Около 750 души работят в златните мини, само че те, за разлика от други, могат да употребяват услугите на фитнес зала, плувен басейн и игрище за мини голф. Всички тези развлекателни действия са построени с вложения от концесионерите.
Андрю Байуатър - общоприет началник на миньорския комплекс: Изградихме тези уреди за да разнообразим живота на чиновниците ни и по този метод да понижим риска те да развият психологични болести.
Този риск при миньорите не е за подценяване. Проучване на университета Къртин в Австралия демонстрира, че е всеки трети миньор развива някаква форма на психологично разстройство.
Джеръми Галовей - чиновник в мината: Музикалната стая е подарък за всеки един от нас, тъй като без нея хората нямаше да се забавляват по този метод.
Макар и не всички миньори да имат музикален слух и опит, това не им пречи да свирят всекидневно рок енд рол, преди да влязат в недрата на земята. Всъщност крайният резултат не звучи по никакъв начин зле.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР