Един от най-големите любимци на ММА феновете - Фьодор Емеляненко

...
Един от най-големите любимци на ММА феновете - Фьодор Емеляненко
Коментари Харесай

Емеляненко с изявление към феновете след загубата от Бейдър


Един от най-големите любимци на ММА почитателите - Фьодор Емеляненко излезе против Райън Бейдър във финала от Grand Prix шампионата на Bellator в тежка категория. Двубоят се реализира предходната събота вечер. “Последният император” отстъпи успеха единствено след 35 секунди от старта на техния пердах. Това направи Бейдър първия войник, който държи по едно и също време две трофеи в историята на Bellator.

Сега Емеляненко отдели време и направи послание към почитателите си след тежката загуба. Той сподели следното от своя профил в Инстаграм:

„ След борбата към този момент се усещам добре, аркадата над окото не е дълбока и през вчерашния ден ми направиха няколко шева. Мисля, че ще зарасне до няколко седмици. Искам да благодаря на всички, които ми помогнаха да се приготвя, които пристигнаха по време на мача и станаха рано да гледат битката. Благодаря на всички за поддръжката и молитвите ви. Благодаря на Бог.”
View this post on Instagram
После багра чувствую себя хорошо, рассечение над глазом не глубокое, през вчерашния ден мне наложили несколько швов. Думаю, через пару недель все заживет. Хочу сказать спасибо всем, кто помогал мне готовиться, кто приехал на пердах, и кто встал рано утром посмотреть поединок. Благодарю всех за поддержку и ваши молитвы. На все воля Божья.

A post shared by Федор Емельяненко (@fedoremelianenkoofficial) on Jan 27, 2019 at 9:33am PST
Сега въпросът е дали това бе краят на “Последния император” в Смесените бойни изкуства? Емеляненко неотдавна акцентира,че обмисля отдръпване преди борбата с Бейдър. На 42-годишна възраст, именитият играч търсеше още един финален късмет да завладее тежката категория в Bellator. Той нямаше шанса това да се случи и има огромна възможност това да бе последната му опция.

Какво мислите за евентуалното отдръпване на Фьодор, почитатели? Мислите ли, че той би трябвало да “закачи ръкавиците” и да се отдаде на заслужена отмора след толкоз сполучлива ММА кариера?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР