Един от най-големите играчи в историята на ЦСКА Цветан Йончев

...
Един от най-големите играчи в историята на ЦСКА Цветан Йончев
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА с тежка критика към клуба

Един от най-големите играчи в историята на ЦСКА Цветан Йончев разяснява обстановката в клуба, както и проблемите с пандемията от ковид. Йончев живее и работи в Съединени американски щати.

" По отношение на футболната ми кариера има носталгия. Това са неща, които остават в историята, в съзнанието на хората. ЦСКА можеше да стане европейски първенец, само че явно нямахме задоволително опит. 

Животът, при мен, в Съединени американски щати е естествен. Няма огромни разтърсвания. Няма по какъв начин човек да върви нагоре - надолу. Трябва да си седи у дома. Хората се пазят. В Америка тези неща са локализирани по региони, не са на всички места.

При нас не е толкоз тежко ситуацията. Хората живеят обикновено, само че са взели защитни ограничения. Администрацията на Тръмп реагира доста късно. Сега ще би трябвало да се приспособяваме.

Пандемията ще възстановява нещата във футбола и към този момент няма да се дават толкоз доста пари за прехвърляния, заплати.

Проблемът на ЦСКА не е, че 12 години не е ставал първенец, а че няма упоритости да го направи. Има едно примирение, че няма кой да бие Лудогорец. Разградчани обаче не вървят нагоре, а надолу. Причината е, че нямат конкуренция ", сподели Цветан Йончев пред Дарик.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР