Един от най-добрите коментатори на ММА боеве - Робин Блек,

...
Един от най-добрите коментатори на ММА боеве - Робин Блек,
Коментари Харесай

Експерт: Тежестта на двете тела пада върху ръката на Салах

Един от най-хубавите коментатори на ММА боеве - Робин Блек, проучва момента, в който Мохамед Салах се контузи и напусна прибързано финала в Шампионската лига. Според експерта и тежестта на тялото на Серхио Рамос, който прави нарушаването против нападателя, и тази на Салах падат върху ръката на египтянина. Мохамед Салах: Аз съм войник, ще накарам Египет да се гордее! Нападателят има вяра, че ще играе на международното състезание в Русия " Серхио Рамос против Мохамед Салах - една прелестна двойка бойци. Стилът на испанеца се отличава с напън и занемаряване на разпоредбите, до момента в който при египтянина главното е играта на учредената на изключителни механически умения. ", разяснява Блек.

" Ситуацията с травмата стартира с крачка на Рамос вляво, при която бедрото му препречва пътя на Салах. После употребява центробежната мощ, която се получава, с цел да завърти тялото на нападателя. Снимка: Reuters
Къде е основният миг? Погледнете захвата на ръката на Салах чрез контрола на китката.

Сега да обобщим: захват на китката за надзор. Завъртане на корпуса, с цел да загуби Салах равновесие, и подлагане на бедрото, с цел да бъде завършена хватката. Над 350 000 се оповестиха срещу дейностите на Серхио Рамос Петиция за по-тежко наказване на капитана на "Реал " Мадрид Като резултат от всичко цялата тежест на Салах плюс тази на Рамос при рухването се концентрират в една точка - ръката на египтянина, откъдето следва и травмата. На всичкото от горната страна на нападателя му се размина, тъй като можеше да има и строшаване. ", приключва разбора си експертът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР