Един от най-добрите и подготвени участници в Игри на волята

...
Един от най-добрите и подготвени участници в Игри на волята
Коментари Харесай

Един от любимците на зрителите от Игри на волята оказа да се върне в риалитито

Един от най-хубавите и готови участници в " Игри на волята " несъмнено е Гого от предишния сезон. Той разкри, че е получил покана да се включи в All Stars сезона, само че незабавно е отказал на продуцентите.

Нинджата Гого разкри какво тъкмо е дал отговор на продуцентите и за какво няма да взе участие в сезона, в който присъединяване ще вземат единствено най-хубавите участници от всички сезони до момента.

„ Защо не съм приел? Извикаха ме, да. Карах сноуборд и паднах, имах луксация на рамото и не бях в доста добра форма, върших рехабилитации. Не мисля, че бях подготвен да влезна в сложна борба. Знам, че в случай че вляза в Игрите би трябвало, да дам някаква мега тегава борба, която още веднъж да е запаметяваща се, тъй като аз си върша трасета.

Аз самия си изобретявам, върша семинари и трасета с трудности, които не са лесни и на мен ми харесва, в случай че върша нещо, да съм на макс, в тази ситуация не се усещах, че мога да изкарам най-хубавото от себе си и това може, да ми коства, да се усещам по-зле по-късно – физически и травмата, да се утежни. Даже в този момент неотдавна стопирах, да я чувствам преди един месец. Тоест, в случай че бях влезнал в някоя сложна борба, можеше да се утежни и аз избрах здравето си преди славата. "

Дали може да ме видите в All Stars сезона, това не зависи от мен. Всъщност може и да зависи от мен, в случай че ме поканят и аз имам решението, дали да приема или не, тъй че това е внимателен въпрос, който може единствено да си го представим. “, споделя по тематика участника в „ Игри на волята “ в подкаста на Николай Чолаков, също участник в предаването, написа show.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР