Един от най-добре платените актьори на Холивуд Джони Деп е

...
Един от най-добре платените актьори на Холивуд Джони Деп е
Коментари Харесай

Джони Деп е пред просешка тояга, успя да профука 650 млн. долара

Един от най-добре платените артисти на Холивуд Джони Деп е опустошен. Звездата описа в обстойно изявление пред списанието Rolling Stone по какъв начин е изгубил 650 млн. $. А може би Джак Спароу е заровил парите на някой остров?

Деп фактически има остров и то не един, а с цялостен било на Бахамите, платен от артиста през 2004 година. На него има 6 плажа, всеки от които е кръстен персонално от артиста на името на скъпи за него хора.

Звездата разполагаше с 14 резиденции, едно шато, 45 първокласни автомобила, 200 творби на изкуството. Ако се има вяра на мениджърите, той харчел по 30 000 $ месечно за алено вино. Около 3 млн. е пръснал, с цел да изпрати в космоса праха на положителния си другар - журналиста Хънтър Томпсън, който умря през 2005 година. С две думи - артистът водеше в действителност „ грандиозен” метод на живот.

В началото на изявлението, провело се в първокласното му имение в Лондон, Джони Деп е заречен да опише историята на измяната, а малко по-късно е признава, че е опустошен. Най-вероятно поради финансистите, които са движели нещата му. По думите на Деп, компанията, която е наел, с цел да умножи 650-милионното си положение, е правела недомислени вложения, които не са носели облаги. Друга част от парите пък била присвоена от родственици на артиста.

„ Когато ми носеха нещо, аз подписвах, без да виждам. Дори не желаех да поглеждам тези демонски хартии”, признава той.

Съмнения, че със звездата от „ Карибски пирати” нещо не е наред, се появиха от дълго време. Преди 5 години артистът съобщи, че поставя завършек на кариерата си в киното. След това бе упрекнат в домашно принуждение от някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. След като получи 7 млн., тя смъкна обвиняванията и даде парите за щедрост.

Феновете на артиста все по-често установяват, че той наподобява ужасяващо. А по време на визитата си в Москва 55-годишният секс знак напряко изплаши феновете с външния си тип.

Финансистите на Деп към този момент са подали ответен иск против него. Той е упрекнат в психологично разстройство, разследване на което са и неразумните му разходи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР