Един от най-често задаваните въпроси при нова връзка е кога

...
Един от най-често задаваните въпроси при нова връзка е кога
Коментари Харесай

Колко дълго трябва да се срещате преди да се обявите за двойка?

Един от най-често задаваните въпроси при нова връзка е по кое време да се наречете двойка публично, да го заявите пред света. Минава известно време преди сътрудниците да стартират да се назовават „ приятелката ми “, „ приятелят ми “, „ гаджето ми “ и други сходни избрания. В началото е малко мъчно да определите връзките си и когато говорите за индивида, с който се срещате, евентуално го наричате с всякакви избрания, като „ момичето/ момчето, с което се срещам “. Степента на ангажираност и съвестност на връзката може да се забележи точно по метода, по който определяте колегата си.
Както за мъжете, по този начин и за дамите може да е изнервящо, в случай че връзките не са ясно избрани.
Но по кое време е времето да го извършите? След какъв брой срещи е добре да започнете да наричате индивида до себе си „ сътрудник “?
Всичко, несъмнено, зависи от това по какъв начин протича връзката ви. Важно е да се вземе поради и какъв брой постоянно прекарвате време дружно. Помислете какъв брой от свободното си време отделяте, с цел да се насладите на взаимната си компания. Ако отделяте задоволително, с цел да сте се опознали добре, това е една по-стабилна основа, върху която да стъпите, с цел да се наречете двойка.
Някои двойки оставят връзката си да се разгърне от единствено себе си без да си дават време и граници, в които да я дефинират принудително. Можете да го извършите, а можете и да си дадете период за срещите, след който да определите връзките си публично. Изборът в метода е ваш.
Какво мислят мъжете за това какъв брой време е нужно да излизат на срещи преди да назоват публично дамата до себе си тяхна другарка?
Отговорите дава уеб сайтът yourtango.com.

1. Нещата стават съществени, когато спрат да се усещат банални.

2. Зависи кого питате. Според някои хора връзката става сериозна, когато започнете да планирате почивките и празниците си дружно със фамилиите си.

3. Връзката става сериозна, когато започнете да прекарвате непрекъснато времето си дружно.

4. Връзките не се мерят в брой срещи. Ако си разкрил индивида за себе си, в един миг просто го усещаш.

5. След като го обсъдите и решите да извършите идната крачка, към този момент можете да се наречете двойка.

6. Двойка сте през цялото време, тъй като не сте имали подозрение. Не сте се срещали с други хора, с цел да прецените кой тъкмо да изберете. Нещата са се случили от единствено себе си по напълно натурален метод.

7. Когато към този момент не се интересувате от никой различен, тогава можете да се наречете двойка. Това е знак.

8. След като се уверите, че и двамата сте на една и съща вълна.

9. Щом сте се опознали добре и сте решили що за човек имате до себе си, това е моментът, в който да определите връзките си.

10. Ако сте споделили рутината в всекидневието си и сте синхронизирали графиците си, тъй че да имате задоволително време дружно, това е стадият, в който към този момент сте в действителна връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР