Един от лидерите на онлайн поръчките на храна у нас

...
Един от лидерите на онлайн поръчките на храна у нас
Коментари Харесай

BGmenu се обединява с Lakom.bg

Един от водачите на онлайн поръчките на храна у нас BGmenu, се сплотява с друга компания от сектора - Lakom.bg. Обединението на двете платформи е почнало на 31 август, излиза наяве от публично известие на сдруженията.

Двете компании са част от румънската група HelloHungry, в която влиза и уеб сайтът от северната ни съседка Olivera. Тя е най-голямата в тази сфера в района, като се чака брутните й продажби за тази година да доближат 20 милиона лв., а през идната да се удвоят до 42 милиона лв..

След сливането потребителите ще могат да вършат поръчки през уеб страницата, през мобилните приложения за iOS и Android, през чатбот във Фейсбук или по телефона.

" Стремежът на BGmenu, непрекъснато да усъвършенства своята услуга и да ставаме все по-добри за нашите консуматори, разумно докара до сливане на двете компании. Тази стъпка ще усъвършенства осезаемо услугата, както за клиентите ни, по този начин и за нашите сътрудници ", разяснява създателят на BGmenu Владимир Давчев.

Според информацията BGmenu и Lakom ще продължат да работят като две обособени платформи и последователно ще се реализира фактическото обединяване на техните функционалности.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР