Един от лидерите на баскетболния национален отбор Александър Везенков коментира

...
Един от лидерите на баскетболния национален отбор Александър Везенков коментира
Коментари Харесай

Александър Везенков: Трябва да се съвземем, ще се борим

Един от водачите на баскетболния народен тим Александър Везенков разяснява трагичното проваляне на отбора с 80:82 от Финландия на старта на квалификациите за Мондиал 2019.

"Не мога да приказвам за целия тим, а за себе си. Няма да диря опрощение, не бях добър. След осмата минута свърши въздухът. Оставихме ги да играят тяхната игра, доста елементарно, без фаулове. Накрая направихме всичко допустимо и имахме последна офанзива при една точка. Когато играеш на риск или губиш, или печелиш. Ние загубихме и тази загуба ще коства доста, само че в този момент би трябвало да си починем, да се концентрираме и в понеделник да сме на високо равнище. Ако аз бях в по-добро положение и не направихме толкоз неточности, щяхме да спечелим мача с лекост. Не съм човек, който търси оправдания, няма да го направя и в този момент. И те нямаха време за подготовка, и ние.

Не играхме, както би трябвало, само че би трябвало да продължим. Финландия игра по-добре от нас, доста тройки вкараха, само че би трябвало да продължим Най-голямото отчаяние е, че не успяхме да подарим на тази аудитория една победа ", разяснява Везенков.

"В баскетбола се брои резултатът, ще се борим, ще забележим какво ще стане. Исландия играят като Финландия, те са умел тим, би трябвало доста да се борим и стараем, ще би трябвало и 40 минути да играем на равнище. Паднахме, би трябвало да се съвземем ", сподели още Везенков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР