Един от кандидатите за президент на Барселона по време на

...
Един от кандидатите за президент на Барселона по време на
Коментари Харесай

Предизвикаха Барса да вземе Кристиано Роналдо

Един от претендентите за президент на Барселона по време на последните избори – Тони Фрейша, провокира спечелилия Жоан Лапорта да вземе Кристиано Роналдо в каталунския клуб допустимо в най-близко бъдеще

Говорейки за предаването La Poreteria по каталунска телевизия Тони Фрейша отсече, че Лапорта в този момент би трябвало да се възползва от обстановката в британския Манчестър Юнайтед и слабите спортни резултати в клуба от северозападна Англия, с цел да върне Роналдо в испанския футбол след деветте му сезона, прекарани в огромния противник на " блаугранас " - Реал Мадрид.

„ Ако има време и опция да извърши тази полуда, то те са сега”, отсече Фрейша пред медията. „ Според мен това ще накара всички да не помнят Лионел Меси и неговото напускане”, означи канидатът за президент в " лос кулес ".

Кристиано се завърна в Манчестър Юнайтед при започване на сезон 2021/2022, а „ алените дяволи” заплатиха 15 милиона евро за услугите му на Ювентус, като има и спомагателни седем млн. евро, в случай че играчът реализира избрани резултати. Ако на самостоятелно равнище сезонът на Роналдо е добър, то на отборно сюжетът за португалеца изобщо не е стабилен с оглед неуверените игри от Юнайтед в Премиър лийг. Отборът заема шестото място във Висшата лига и е на девет точки зад върха, като записва няколко отрицателни резултата - разгромът от Ливърпул с 0:5 вкъщи и скорошното проваляне от Манчестър Сити с 0:2 също на „ Олд Трафорд”.

Фрейша поздрави и новия ръб на Барса за назчаването на Шави Ернандес като треньор на клуба. „ Шави идва назад в Барселона с концепция и може да развие играчите. Мисля, че той ще бъде сполучлив в клуба и да накара футболистите да се радват на футбола, след което да осъществят положителни резултати. С динамичността от негова страна няма по какъв начин резултатите да не дойдат напълно скоро”, довери още юристът, който загуби на изборите за президент на Барселона по-рано през годината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР