Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз -

...
Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз -
Коментари Харесай

Ивайло Дражев: Министерството трябва да отнеме лиценза на БФС

Един от претендентите за президент на Българския футболен съюз - Ивайло Дражев, съобщи в предаването " Тази събота ", че Министерството на младежта и спорта би трябвало да отнеме лиценза на БФС поради редица нарушавания в провеждането на вчерашния (16 февруари) Конгрес.

На него за четвърти следващ път за президент на централата беше определен Борислав Михайлов с 463 гласа. Дражев получи 5, а третият претендент Любослав Пенев - 36.

" Веднага би трябвало да се отнеме лиценза на Българския футболен съюз от Министерство на младежта и спорта за поредност от нарушавания, да не приказваме за недопускането на медиите. Има правилник на БФС, на УЕФА и на ФИФА. В тях главен раздел е " Прозрачност ", съобщи Дражев и добави:

" Да си прочетат деликатно нормативните документи на УЕФА и ФИФА. БФС е член на тези организации и е задължен да ги съблюдава. Тогава ще схванат тъкмо по кой член ще бъдат лишени от лиценз. Заради него ще постъпи искане за краткотрайно прекъсване на лиценза "

То ще бъде импортирано от Дражев, който съобщи, че броят на делегатите, които имаха право на глас, на конгреса - 546, не е законен.

" Не бяха позволени делегати, които имат право на глас. Над 139 са клубовете, които имат право на глас и не бяха позволени. Над 147 са клубовете, които са фиктивни в БФС, не вземат участие в шампионатите и шампионатите и нямат право на глас. На общото събрани участват членове, които нямат качеството на членове на БФС. Направете си извода за какво аз бях спрян като пратеник на общото заседание. Никой от нас, които имаме юридически интерес като претенденти за президент, и са ни раздадени баджове, не беше позволен в 10:30 ч., в колкото беше обнародвана обявата в Държавен вестник. Тези претенденти нямахме право по самодейност на комисиите, които провеждат работата на конгреса "

Издигнатият от " Ботев " Болярово претендент за президент на БФС беше безапелационен и че изборът на Борислав Михайлов е политически подсилен.

" В продължение на 1 месец Борислав Михайлов вървеше с едни подправени дипломи и раздаваше на кметовете, изключително в смесените региони, в черноморските общини и в огромните градове.Този венец на спечелилия, който му е връчил през вчерашния ден министърът на спорта, е венец от трите основнопредставени парламентарни партии, които активизираха всичките си кметове да бъдат в залата, с цел да поддържат главния комплект от протежета ", безапелационен е той.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР