Един от членовете на т.нар. Отровно трио - проф. Велислав

...
Един от членовете на т.нар. Отровно трио - проф. Велислав
Коментари Харесай

Атлантическият съвет и Велислав Минеков се разделиха, след като съветът поиска импийчмънт на Радев

Един от членовете на така наречен Отровно трио - проф. Велислав Минеков, към този момент не е член на Атлантическия съвет (АСБ). Това споделят от самата организация.

Според представено от " 24 часа " известие на съвета, Минеков е изискал по имейл да напусне организацията и това е към този момент факт. Че той е член на съвета беше припомнено, откакто АСБ се включи в петиция с искане за импийчмънт на президента Румен Радев.
" Като всеки постоянен член на АСБ, проф. Минеков е декларирал, при приемането си през март 2018 година, че споделя задачите, Устава и Етичния кодекс на АСБ, както и че ще ги отстоява и съблюдава. Освен това е заявил, че не е бил обвързван с някогашната Държавна сигурност, каквото е наложителното изискване с цел да се кандидатства за участие в АСБ. Политическите възгледи или партийни благосклонности на другите членове са тяхна персонална работа. В АСБ членуват свободни хора, които поддържат разнообразни партии, само че голямото болшинство са безпартийни ", споделят от Атлантическия съвет.
Освен това, трима симпатизанти и членове на " Демократична България " също са напуснали Атлантическия съвет.
" Пожелаваме им здраве. Управителният съвет на АСБ и болшинството от постоянните през днешния ден членове на Сдружението ни, към този момент са изцяло наясно, че проведения опит за прелом и блокиране на активността на организацията ни през 2019 година е бил подмолно режисиран и главните настоящи лица бяха членове на Демократична България. Днес ги виждаме " един до друг " да крачат на митинга до комунисти, ДС-ченгета и путинисти-русофили. Създаването на ОФ-коалиция към Румен Радев е очевидно кремълски проект, създаден от повече от година и половина време. АСБ устоя на удара и се чисти от хората пристигнали със скрити планове и кариерни упоритости за политическа реализация. АСБ не раздава постове и откакто не можаха да я завладяват от вътрешната страна, през днешния ден са дейни в плана на Румен Радев и Мая Манолова. Жалко, че членовете и симпатизантите на Демократична България извършват ролята на " потребни идиоти " в този демоничен кремълски сюжет за " зачистване “ на евроатлантически хайлайф на България, както се закани преди време съветският ген. Решетников ", пишат още от съвета.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР