Един от често срещаните въпроси, които могат да възникнат след

...
Един от често срещаните въпроси, които могат да възникнат след
Коментари Харесай

10 причини защо бившият опитва да ви тества

Един от постоянно срещаните въпроси, които могат да зародят след разлъка, е дали някогашният ви се пробва да ви тества, с цел да види по какъв начин се справяте без него. Причините за това са най-различни, както и признаците. Може той да желае да се съберете още веднъж, още да се пробва да има въздействие върху вас или просто да си играе с страстите ви. Каквито и да са претекстовете му и даже те да не са безусловно неприятни, значимото е да разберете в точния момент, с цел да може да знаете по какъв начин да реагирате.

Вижте някои от най-честите аргументи, че някогашният се пробва да ви тества:

Утвърждаване

Вашият някогашен може да желае да ви тества, с цел да потърси удостоверение и убеденост, че към момента има власт или въздействие над вас. Това му служи като метод да увеличи самочувствието си, което може да е сринато след раздялата, и да се почувстват мечтан.

 да ви тества

Емоционален надзор

Тестването може да е средство за някогашния ви сътрудник да резервира контрола върху динамичността сред вас. Наблюдавайки вашите реакции и отговори, той може да реши какъв брой въздействие към момента има и да манипулира обстановката по съответния метод, изключително в случай че към момента поддържате някакъв вид връзки след раздялата.

Повишаване на егото

Някои хора изпитват задоволство от това, че към момента могат да въздействат на някогашния си сътрудник. Това, че се пробва да ви тества, се трансформира в метод за него да задоволи егото си, доказвайки си, че към момента е значим и способни да въздейства на страстите ви.

Несигурност

Поведението на някогашния ви сътрудник и това, че ви тества възприятията може да се дължи на личната му неустановеност. Възможно е той да изпитва неустановеност в това, което самият той изпитва или да се опасява, че ще бъде сменен, което го кара да ви тества, както вас, по този начин и вашата преданост или ангажираност.

 да ви тества

Приключване

В някои случаи някогашният ви брачен партньор може да ви тества, с цел да търси привършване или удостоверение на решението си да приключи връзката. Наблюдавайки реакциите ви, той може да се надява да удостовери, че е направил верния избор, или да разсее всевъзможни оставащи подозрения.

Манипулация

Ако пробва да ви тества, това може да бъде манипулативна тактичност, употребена от някогашния ви брачен партньор, с цел да резервира чувството си за власт или надзор над вас. Той може съзнателно да основава обстановки, които да провокират избрани реакции, което му разрешава да манипулира описа или да се възползва от вашите уязвимости.

Възстановяване на връзката

Бившият ви сътрудник може да ви тества с желанието да възобнови сантименталната връзка сред вас. Възможно е да преценя желанието ви да се помирите или да търси убеденост, че към момента има късмет за взаимно бъдеще.

 да ви тества

Емоционално затваряне

Тестът може да е метод някогашният ви сътрудник да откри прочувствено затваряне или да разбере личните си усеща. Наблюдавайки в реакции, той може да получи изясненост за личното си прочувствено положение или да откри привършване, като удостовери края на статута на продължаващата връзка, както към този момент споменахме нагоре.

Любопитство

Понякога някогашният ви може да ви тества от чисто любознание. Възможно е да се интересува от това по какъв начин сте се трансформирали или по какъв начин ви е повлияла раздялата. Възможно е да няма безусловно скрити претекстове, а по-скоро откровено предпочитание да разбере последствията от връзката и дали се справяте по-добре без него и устроили ли сте отначало живота си след вашата разлъка.

Самосъхранение

Тестването може да бъде подбудено и от самозапазване. Бившият ви сътрудник може да се притеснява да не бъде засегнат още веднъж или да не повтори минали модели. Чрез тестване на отговорите ви той се пробва да отбрани прочувственото си благоденствие и да реши дали възобновяването на връзката е жизнеспособна опция. Това, несъмнено, е при положение, когато посред ви е зародила концепцията още веднъж да се съберете, макар че сте се разделили преди време.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР