Един от британските наемници, воюващи за Русия в Украйна, се

...
Един от британските наемници, воюващи за Русия в Украйна, се
Коментари Харесай

Британски предател казва, че ще „умре“ за Владимир Путин, докато се хвали с живота на фронтовата линия

Един от английските наемници, воюващи за Русия в Украйна, се хвали с живота си на фронтовата линия – потвърждавайки, че слага мини и експлозиви който взривява украински бойци, извършва заповеди на съветски командири и е „ подготвен да почине “ за новите си съветски приятели.

Ейдън Мисин твърди, че е единственият чужденец, който служи в неговата рота от съветската войска, сега в Луганск, най-вече следен от Русия район в Източна Украйна в центъра на интензивни боеве. Бившият престъпник от Националния фронт и наказан нарушител споделя, че „ прави Господната работа “, като оказва помощ на Путин да се бори с противозаконната война, лишила живота на десетки хиляди украинци.

Той твърди, че е най-гордият миг, откогато се е включил към Русия войски през януари беше „ полагане на клетва пред Русия и стоене с моята част, до момента в който свиреше националният химн “. Мисин, 37, от Чипенхам, Уилтс, е един от двамата мъже, които разкрихме през вчерашния ден като първите известни британци, воюващи за Русия в Украйна.

То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР